23. aug
POPULÆRE: Hedmarkingene fylte opp Gregers til Highasakite fredag kveld.
FOTO: HENRIK HORNNÆSS
 
Fylte Gregers til feststemning
Det anerkjente popbandet "Highasakite" fikk et smekkfullt Gregers til å sveve i velkjente toner. Det hele toppet seg da hiten "Since Last Wednesday" runget til allsang i lokalene i Grønnegata.

Publisert: 18.okt.2014 00:46
Oppdatert: 18.okt.2014 00:46

Med "Higasakite" på scenen ble det trangt om plassen på Gregers i Hamar fredag kveld. Bandet som vant Bendikprisen tidligere i vår strålte på scenen i en herlig stemning på Gregers. Låter som Darth Vader, Leaving No Traces og Since Last Wednesday var nok til å få publikum i fyr og flamme. 

Gruppen består av Ingrid Helene Håvik (vokal), Trond Bersu (trommer), Øystein Skar (synther), Marte Eberson (synther) og Kristoffer Lo (gitar, perkusjon og flugabone). 

Bergenserne er blitt kalt et av Norges beste liveband og viste det fredag kveld. Bandet har tatt Norge med storm med platen «Silent Treatment» som ble belønnet med terningkast 6 i flere av landets største aviser ved lansering. Albumet har ligget på VG-lista siden det ble sluppet i februar og er nå inne i sin 36. strake uke, som ett av landets mestselgende album.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FESTSTEMNING: Highasakite skapte feststemning på Gregers.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke