25. aug
Venner for livet: Elevene avsluttet kvelden med en populær versjon av den velkjente introlåten til den amerikanske serien «Friends».Alle Foto: Kristian Einang
 
Full jubel og trampeklapp for "God kveld i stuggun"
Publikum takket for showet med trampeklapp og full jubel da tiende trinn ved Furnes ungdomsskole framførte elevmusikalen «God kveld i stuggun»

Publisert: 14.jan.2016 00:10
Oppdatert: 14.jan.2016 10:06

– Man blir selvsagt litt nervøs når man går på scenen, men akkurat nå er det bare moro, oppsummerer Espen Kirkeslett (15) etter onsdagen s store publikumsfest i Teatersalen i Brumunddal.

Tradisjon

I minuttene etter forestillingen sto både Kirkeslett og kompisen Oscar Dobloug (15) igjen med scenerus i kroppen.

– Vi har holdt på med forberedelsene til denne forestillingen gjennom de to siste månedene, og det var moro å endelig vise det fram for publikum, smiler Dobloug.

Musikalen står som en fast og stolt tradisjon for Furnes ungdomsskole, og tradisjonen tro var det tiende trinn som sørget for underholdningen.

– Tidligere har vi sittet i salen og sett de eldre elevene framføre sine forestillinger. Dette er noe vi har gått og gledet oss til gjennom flere år. Det har vært en veldig artig tid med mye energi blant elevene, sier Dobloug.

Valuta for pengene

Årets forestilling har fått navnet «God kveld i stuggun», elevene sørget for at publikum virkelig valuta for pengene. Nesten to og en halv time med underholdning lar høre fra seg, og ifølge Kirkeslett kunne forestillingen vart ytterligere noen minutter,

– Vi har faktisk kuttet en del i programmet for at det ikke skulle bli for langt, smiler han.

I løpet av kvelden var i overkant av 100 elever i aksjon foran og bak scenen, og i salen satt nesten 400 feststemte publikummere klare for å bli med på festen.

– Man får en gledesrus og en helt spesiell følelse etter å ha fått det til foran så mange mennesker.

Elevene fortsetter med en ny forestilling i Teatersalen i Brumunddal i kveld, og elevene forteller er rimelig sikre på at de får se bra oppmøte også i kveld.

Etter kveldens forestilling er elevene ferdig med årets musikalske eventyr, og de to kompisene må innrømme at de nå gruer seg til hverdagen treffer.

– Det kommer til å bli kjedelig å komme tilbake til skolebenken og eksamenslesing. Vi har hatt det veldig moro, sier Kirkeslett.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke