25. aug
Ga pengegave: Fra venstre Hilde Løvbakke, overlege Gaute Døhlen, lege/forsker Simone Diab og Even Engen.Foto: Privat
 
Ga 105.000 i gave
Representanter for styret i Væillsetrevyen har vært på Rikshospitalets avdeling for hjertesyke barn og overrakt overskuddet på 105.000 kr fra forestillingen «Talas».

0
Publisert: 15.sep.2016 04:00
Oppdatert: 15.sep.2016 04:01

Odd Arild Mygland, som har sentral kar i revymiljøet i Vallset, gikk bort rett etter en hjertetransplantasjon i fjor høst. Han hadde store planer om å sette opp en revyforestilling på Hamar, hvor inntektene skulle gå til forskning rettet mot hjertesyke barn.

– Slik ble det ikke. Derfor tok Væillsetrevyen initiativ til festforestillingen «Talas» i vår, forteller leder Even Engen. – Vi besluttet at overskuddet skulle gis til forskning for hjertesyke barn.

– Vi er kjent med at dere er innvilget en ett års utdanningsstilling på Hospital for Sick Children i Toronto. Vi kjenner også til at det blir en ung, utrolig flink kollega blant dere, Simone Diab, som kommer til å dra til Toronto, uttalte Engen ved overrekkelsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke