24. aug
FOTO: STIAN DRAKE
 
Ga Herredsvang et godt løft
Maria Mena holdt nydelig intimkonsert.

Publisert: 16.okt.2014 22:49
Oppdatert: 17.okt.2014 02:44

Sammen med sitt eget band entret Maria Mena scenen til trampeklapp. 

De 350 personene som hadde sikret seg billetter til intimkonserten fikk se en artist som tydelig trivdes til tross for at publikumet var noe mindre enn det hun er vant med til vanlig.

– Det er utrolig stas å være her, for en fantastisk velkomst, sa Mena etter den første låten. Oslojenta viste tydelig sans for humor, noe publikum tydelig satte pris på.– Jeg vil bare forsikre dere om at dere vet hvem jeg er, mitt navn er Maria Mena, sa hun videre, til stor latter fra salen.

Tidligere i uka hadde nemlig en dame på Kongsvinger forvekslet Mena med Mira Craig, noe hun selv hadde store problemer med å forstå.

- Fantastisk konsept

Konserten hadde vært utsolgt i over to uker, men noen av dem som hadde vært tidligere ute, hadde sikret seg en enda flottere opplevelse.

I forkant av konserten hadde nemlig 100 av gjestene fått servert en lekker buffé på forsamlingshuset. Blant disse møtte HA venninnegjengen «Damene fra Dala».

 – Dette er et fantastisk konsept. Huset har sjel, og maten er nydelig, sier Ragnhild Sveen Ellefsæther. Ellefsæter synes også det er koselig at Mena hadde valgt å legge turen til Romedal. Turen var derfor planlagt i god tid.

– Vanligvis så er det jo vi som er nødt til å ta turen inn til storbyen, så da er det koselig å se at hun ville ta turen hit.

Lykkelig leder

Daglig leder ved Herredsvang forsamlingshus, Bjørn Inge Sandvold, strålte mens publikum strømmet inn i salen.

– Vi har holdt på i tre år nå og dette er over all forventning, sier Sandvold.De arrangerer fire konserter i året, og Sandvold innrømmer at det er en ære å ha Mena på besøk.

– Det føles som en stor seier og en belønning for det vi har jobbet for, avslutter han.Neste konsert på Herredsvang er julekonserten som går av stabelen 4. desember.

At publikum også satte pris på det de fikk servert var det ingen tvil om. Jubelen sto nemlig i taket på den gamle bygningen mellom låtene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke