25. aug
FOTO: Ole Ekker
 
Gåte til Hamar kulturhus i februar
Torsdag trillet HAs anmelder en sekser på terningen til det norske folkrockbandets nye EP «Attersyn». Nå kommer bandet til Hamar.

Publisert: 10.nov.2017 10:40
Oppdatert: 10.nov.2017 10:44

I en rykende fersk pressemelding skriver programansvarlig Mocci Ryen at Gåte kommer til Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus lørdag 17. februar.

Gåte, som ble startet av søskenparet Sveinung og Gunnhild Sundli, gjorde seg raskt bemerket etter oppstarten i 1999. Ved å kombinere norsk folkemusikk med eksplosiv og progressiv rock, gjorde de stor suksess, spesielt i årene mellom 2001 og 2006.

Bandet har solgt mer enn 100.000 album, og har blant annet blitt tildelt Spellemann- og Prøysenprisen.

Nå er folkrockbandet igjen aktuelle med ny musikk, 12 år etter at de «ga seg».

I februar legger bandet ut på en liten turné innom Verftet i Bergen, Byscenen i Trondheim og et allerede utsolgt Rockefeller i Oslo. Nå er det også klart at Hamar kulturhus går inn i rekkene som et av de få utvalgte stedene med Gåte på scenen.

Billettene er allerede lagt ut for salg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke