17. aug
 
Gabrielle skapte liv på Hamar Mart´n
Det var ikke tvil om hvem som var den store stjernen på Hamar Mart´ns første kveld.

Publisert: 25.sep.2014 22:11
Oppdatert: 26.sep.2014 13:14

I lyset fra de pariserhjulet og de andre attraksjonene kunne Gabrielle gå på scenen foran et ellevilt publikum. Det er vanskelig å si hvor mange som hadde tatt plass foran scenen, siden det ikke selges billetter. Et anslag er 300 mennesker, mens enda flere nøt konserten mens de snurret rundt på karusellene.

Det var tydelig at publikum visste hva de gikk til, for da Gabrielle satte i gang med hitlåten "Ring Meg" var allsangfaktoren høy. 

Flere av de eldre tilskuerne satte også stor pris på konserten. Særlig virket det som de likte bergenseren versjon av "Hodet over vannet", hitlåten til DumDumBoys fra 1993.

Fikk drømmemøte

Etter konserten var det flere som løp etter Gabrielle på jakt etter en autograf og et bilde, men få klarte det.

Denne jakten trengte ikke de fem jentene June og Vanja Wabakken, Line Therese Alstad, Emma Sevatdal Knudsen og Inez Linea Vestgård legge ut på.

De hadde nemlig vunnet et møte med artisten gjennom Radio Exact og HAs konkurranse.

- Det var kjempemorsomt å få møte henne, sier jentene i kor til HA etter møtet.

Fortsetter ut helgen

Fikk du ikke besøkt festivalen i kveld er det ingen fare. Hamar Mart´n vil nemlig holde på gjennom helgen, blant annet med artistene Kaveh og Admiral P. 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke