19. aug
Søppeldynge: Nordbygdarevyen tar utgangspunkt i Heggvin gjenvinningsstasjon i årets forestilling. Alle Foto: Kristian Einang
 
Galskap på dynga
Fullt hus, ville sketsjer, en mengde sanger, og mye latter. Stemningen sto i taket da Nordbygdarevyen presenterte «Bygdesnadder» for 23. gang.

Publisert: 07.nov.2015 07:10
Oppdatert: 07.nov.2015 07:13

Løten kino var stappet med folk da Nordbygdarevyen arrangerte premiere på årets «Bygdesnadder», og arrangørene hadde allerede på forhånd varslet at årets revy vil stå igjen som Nordbygdarevyens beste så langt. Skuespiller og tekstforfatter Tove Nordby Øie oppfordret samtidig folk til å ta med lommetørkle. Det blir nemlig fest når Nordbygdarevyen går på scenen, og fredag kveld lagde de show for 23. år på rad.

Imponerer

– Det er alltid like artig å se Nordbygdarevyen, smiler Inger Berit Grøholt. Hun og resten av søskenflokken Grøholt har gjort det til en fast tradisjon å arrangere søskentreff på senhøsten for å være med på premièrefest med Nordbygdarevyen.

– I år treffes vi for å se revyen for sjette år på rad, og denne gjengen fortsetter å imponere fra scenen. Vi koser oss alle sammen, sier Randi Lise Grøholt som hadde tatt vegen fra Tromsø.

på søppeldynga

Nordbygdarevyen har gjort til en vane å skrive forestillingene med utgangspunkt i bygdas mange møteplasser, og i år var det Heggvin gjenvinningsstasjon som var i sentrum av begivenhetene. Publikum fikk møte både nye og velkjente karakterer fra Nordbygdarevyens veletablerte univers, og med innslag som «Det havner i Mjøsa», «Je er basen her», «Fuck for forskingen», «Råttenstock-festivalen» og «Fluesmekkersuiten» sendte amatørskuespillerne velplasserte spark mot både Løten og nabokommunene.

Bra musikk

Etter nesten to timer med sketsjer, sanger og vitser kunne Nordbygdarevyen si seg fornøyd med vel gjennomført premièreforestilling, og i salen var publikum rause med tilbakemeldingene.

– Jeg lar meg imponere år etter år over det denne gjengen får til. De er tross alt bare amatører, sier Kristian Dotterud.

Dotterud trekker samtidig fram musikken som spesielt positiv.

– Det var et variert og fornøyelig program, og de har virkelig jobbet med sangene i år, sier Kristian Dotterud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke