23. aug
Harmonisk: Vennskap.
 
Ganske sukkersøtt

Publisert: 12.okt.2017 06:44
Oppdatert: 12.okt.2017 07:16

Vennskap er den fremste dyd i filmversjonen av konseptet My Little Pony.

Det er en fallgruve å tenke at alt var bedre før, men noen ganger er det ikke til å unngå. Dersom man befinner seg utenfor en målgruppe eller det har passert et gode femten år siden man var oppdatert på en sjanger, burde man være enda mer forsiktig. Når det er sagt: Hvor er det blitt av barnefilmproduksjonene som Jungelboken og Løvenes Konge, som i tillegg til å underholde både store og små, tok opp relle menneskelige opplevelser som tap, sorg og savn?

Enhjørningen Twilight og vennene skal avholde vennskapsfestival i drømmebyen Questria. Festen blir avbrutt av den tilsynelatende onde enhjørningen Tempest, som fikk hornet brukket av i barndommen. For å redde Questria må Twilight og venne reise til hieroglyfene, i denne sammenheng et dyr av miksen ørn og hest.

På reisen møter gjengen en rekke utfordringer som setter vennskapet på prøv, men de kommer styrket gjennom det, og Questria får sin vennskapsfestival. Filmen opplevdes noe lang med sin time og trettini minutter, og det er en fare for at de minste kan blir utålmodige. Handlingen var grei nok, og det var flere fine sanger. Moralen vil også de fleste kunne stille seg bak: Vi er sterkere sammen.

Terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke