22. aug
DELTAGER: Brumunddølen Gaute Ormåsen spiller i disse inn dager 71 grader nord. FOTO: NRK.
 
Gaute med i 71 grader nord
Gaute Ormåsen er eneste lokale deltaker i årets 71 grader nord.

Publisert: 13.sep.2012 09:23
Oppdatert: -

I disse dager spiller TVNorge inn 71 grader nord flere steder i Østerdalen, skriver Østlendingen. Blant annet spilles det inn episoder på Koppang og Savalen. Men mer enn det vil ikke TVNorge si nå. De bekrefter imidlertid at brumunddølen Gaute Områsen er en av deltakerne. I tillegg er Christian Ingebrigtsen, Johan Remen Evensen, Iver Horrem, Christer Basma, Elin Sogn, Heidi Marie Vestrheim, Stine Brun Kjeldaas, Andrine Flemmen, Kristine Duvholt Havnås og Anette Bøe med. I fjor var Ole Edvard Antonsen blant annet med. Årets programleder er eks. alpinisten Tom Stiansen.

Disse er med:

Elin Sogn - skuespiller
Elin (40) begynte sin profesjonelle skuespillerkarriere på Den Nationale Scene i Bergen, men vi kjenner henne best som den sentrale rollekarakteren Julie Anker-Hansen i såpeserien Hotel Cæsar på TV 2.

Heidi Marie Vestrheim - vokalist, låtskriver, musiker og skuespiller
Heidi Marie (35) har flere plateutgivelser og turneer bak seg, og har sitt eget plateselskap, Bluebox rekords. Fra 2008 har vi stiftet bekjentskap med henne som programleder i NRK Super, blant annet i programmet Julemorgen og spørreprogrammet Superkviss.Anette Bøe - tidligere skidronning og ishockeyspiller
Anette (55) hanket inn en rekke medaljer som aktiv. Hennes første av internasjonal kaliber kom i OL i 1980. I både 1982 og 1985 tok hun edel valør under VM. Hun har vunnet verdenscupen i langrenn, hun har tre NM-gull, er tildelt Holmenkollmedaljen og Sportsjournalistenes statuett - og ikke minst Egebergs Ærespris. I den senere tid har hun også blitt norsk mester i ishockey, og i 2010 deltok hun i NRK-serien Mesternes Mester.

Kristine Duvholdt Havnås - tidligere håndballspiller
Kristine (38) begynte å spille håndball som syvåring. Hun var ikke av de høyeste, men som fotrapp og tøff høyrekant var ikke dette et problem for karrieren. Hun debuterte på landslaget i 1991 og det skulle bli 288 landskamper og 377 nettkjenninger før hun takket nei til videre spill ti år senere, i 2001. I dag jobber hun som toppidrettstrener på Sandefjord videregående skole.

Andrine Flemmen - tidligere alpinist
Andrine (37) opplevde stor suksess som alpinist da hun drev på som aktiv. Favorittdisiplinen var storslalåm, og i denne vant hun tre renn i verdenscupen. Karrierens høydepunkt var sølvmedalje i VM 1999. Andrine kom dessuten på tredje plass i NRK-produksjonen Mesterens Mester i 2010, og medvirket dessuten i Skal vi danse på TV 2 samme år.

Stine Brun Kjeldaas - tidligere snøbrettkjører
Stine (37) deltok i vinter-OL i 1998 og 2002, og hennes største meritt er sølvmedaljen i halfpipe i Nagano. Norges ubestridte snowboarddronning hadde toppsesongen i 1999/2000, da hun vant ISF-verdenscupen sammenlagt. Kongsberg-jenta er i dag bosatt i Frankrike, og har de siste syv årene arbeidet som markedssjef innen Qicksilver Europe.

Gaute Ormåsen - musiker og skuespiller

Gautes (29) sangkarriere startet da han fikk 2. plass i Idol i 2003, og har i etterkant hatt stor suksess med flere album og singler. Han har deltatt i Melodi Grand Prix, men har også satt sine spor på TV-skjermen som musikeren Marius Nordheim i Hotel Cæsar, som deltaker i Skal vi danse og i kjendisrally-en Zebra Grand Prix.

Christian Ingebrigtsen - vokalist, komponist og multiinstrumentalist
Christians (35) musikkarrieren tok for alvor form da han i 1996 fikk plass på den engelske talentskolen Paul McCartneys Liverpool Institute for Performing Arts. Han er mest kjent fra popgruppen a1. Men som låtskriver og produsent for andre artister, og ikke minst med egne plateutgivelser, har han plassert seg om et av de mest suksessrike norske navnene i nyere tid på musikkfronten.

Iver Horrem - volleyballspiller
Iver (35) har vært profesjonell sandvolleyballspiller siden 1999, og er mest kjent som volleyballpartneren til Bjørn Maaseide. De spilte sammen i fire sesonger, oppnådde glimrende resultater både i World Tour og EM, og avsluttet samspillet etter OL i 2004. Iver har også musikalsk talent, og har gitt ut sin egen CD.

Johan Remen Evensen - tidligere skihopper
Johan (27) ble i 2001 erklært idrettsinvalid etter omfattende skader i en hoppulykke, men et halvt år senere var han tilbake som aktiv utøver og har i ettertid blitt en av norskes mest meritterte hoppere. I 2011 presterte han et svev på hele 246,5 meter i skiflyging i Vikersundbakken-Johans personlige rekord i skiflyging og ikke minst verdens lengste hopp.

Christer Basma-tidligere profesjonell fotballspiller
Christer (40) er spillende assisterende fotballtrener for Ranheim og tidligere profesjonell fotballspiller i forsvar for Rosenborg inntil han la opp etter 2008-sesongen. På landslaget har han over 40 kamper, og har også tangert Ola By Rise med nest flest kamper på det øverste nivået i Norge.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke