21. aug
Gaute Ormåsen, Cecilia Vennersten og Christian Ingebrigtsen holdt konserter i Brumunddal kirke.
 
Gaute populær på hjemmebane
- Han er veldig flink, og vi er veldig stolte av han, sier Mia (13). Mandag åpnet Gaute Ormåsen, Cecilia Vennersten og Christian Ingebrigtsen sin juleturné med to fullsatte konserter i Brumunddal kirke

Publisert: 02.des.2013 21:50
Oppdatert: -

Brumunddal kirke fylte seg opp under begge konsertene som innledet juleturneen med Gaute Ormåsen og Co., og det vil si at det var i overkant av 700 publikummere i kirkerommet i løpet av kvelden.

Fornøyd publikum

Cecilia Vennersten har i løpet av de siste årene vært Ormåsens faste makker under førjulstida, men under årets turné- «Julenatt»- er også låtskriveren Christian Ingebrigtsen er med på reisen.

Den nykomponerte trioen ble tatt godt imot av brumunddølene i kirkerommet.

- Dette var en koselig julekonsert, sier Dina Wiig Johansen (9).

Hun var på konserten sammen med søsteren Mia Wiig Johansen (13) og mamma June Wiig Kielland, og de var strålende fornøyd med både Gaute og de to andre artistene. Det er allikevel ingen tvil om at Ormåsen fremdeles holder en høy stjerne i hjembyen.

- Han er veldig flink, og vi er veldig stolte av han, sier Mia. De forteller at julekonserten med Ormåsen har blitt en årlig førjulstradisjon.

- Flott i kirken

- Dette er verken første eller siste gangen vi tar turen for å høre på Gaute før jul, og jeg syntes at det var flott at konserten i år fant sted i kirken, sier June Wiig Kielland fornøyd.

Ormåsen, Vennersten og Ingebrigtsen fortsetter sin turné med to konserter i Hamar domkirke 3.12.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke