19. aug
Holdt ikke: Gau­te røk ut av Stjer­ne­kamp lør­dag kveld. FOTO: Julia Maria Nagelstad / NRK
 
Gaute røk ut
Lørdag var det hardrock og akustisk som var tema i Stjernekamp på NRK. Gaute Ormåsen var først ut i begge sjangrene.

Publisert: 07.okt.2017 21:56
Oppdatert: 07.okt.2017 22:03

«Breaking The Law» er en skikkelig rockeklassiker, Gaute Ormåsen gjorde på ingen måte skam på originalen med sin versjon av låten. Dette er både mørkere og tøffere enn forventet, og Gaute får absolutt godkjent på denne traveren av ei rockelåt. I runde to var det klart for Gautes Hellbilles hyllest med «Ei Krasafaren Steinbu». Akustisk er en sjanger som kler Gaute veldig godt, men dessverre var det ikke nok denne gangen. -Det hadde vært veldig bra om jeg kom med videre, men samtidig skal det bli veldig godt med en vanlig søndag igjen, sa Gaute da resultatet var klart. Selv om Stjenekamp nå er over for Gautes del har artisten fortsatt mye å gjøre. Om ikke lenge legger han ut på den årlige turneen «Julenatt» der han blant annet spiller i Vang kirke i desember.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke