23. aug
AUDITION: Karoline og Kenneth Haavie Strømsrud imponerte dommerpanelet med raske klesskift og sang under auditionen.
 
Gikk videre i Norske talenter
Karoline (15) og Kenneth (11) Haavie Strømsrud fra Hamar er videre i Norske talenter på Tv2.

Publisert: 04.apr.2014 22:07
Oppdatert: 05.apr.2014 10:45

Søskenparet deltar i talentkonkurransen med quickchange. Dette er en type magi. Karoline skifter kjoler så fort hun kan, mens hun synger. Lillebror Kenneth er assistent.

Først kom de videre fra auditionrundene. Fredag kom de seg gjennom dommerutvelgelsen. Søsknene er nå blant 40 deltakere til de direktesendte delfinalene.

-Det var 4.000 som meldte seg på konkurransen. Nå er vi blant de 40 som skal være med på semifinalene. Det hadde jeg verken trodd eller forventet, sier Karoline Haavie Strømsrud.

KLARE FOR DIREKTESENDING

Neste tv-opptreden for magikerne fra Hamar er den 24. april. Da blir det direktesending.

- Det er veldig uvirkelig og ufattelig gøy å være med på. Det er en stor opplevelse. Samtidig er det mye arbeid. Jeg føler ikke noe spesielt stort press med tanke på at det er direktesending, men vi har ikke så stor frihet som under auditionen, sier Karoline.

Quickchange er en lite vanlig kunstnerisk gren her til lands. Søskenparet begynte å øve seg i høst. De hadde aldri framført kunstene sine før auditionen til Norske talenter.

- Vi hadde bare øvd foran mamma og pappa. De har kommet med mange gode råd til oss. Sjansen var stor for at ting kunne gå galt på audition, sier Karoline, som framfører livlige sanger mens hun skifter kjoler.

500.000 kroner i premie

Norske talenter er inne i sin sjette sesong. Årets dommere er Mia Gundersen, Lisa Tønne, Bjarte Hjelmeland og Omer Bhatti. Solveig Kloppen er programleder.

Selve finalen i konkurransen går av stabelen i Oslo 23. mai. Premien er 500.000 kroner, ære og berømmelse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke