25. aug
HAMJAM: 80-tallsbandet består av Kjell Arne Engen (sax), Harald Staff (perkusjon), Bjørn Sandnes (gitar), Tom Larson (trombone), Morten Nyhus (trommer), Jan Kola (trompet), Ole Jacob Håkonsen (bass), Erland Dalen (piano) og Lage Thune Myrberget (trommer)
 
Gjenforent på gratisjazz
HamJam og Silje Nergaard ble gjenforent under AnJazz' gratiskonsert på Østre torg lørdag.

Publisert: 07.mai.2011 14:24
Oppdatert: -

Rundt 500 sommerstemte publikummere møtte fram i finværet for et gjenhør med gruppa fra 80-tallet.
Hamar-bandet startet opp i 1982, som et jazzrockband. Etter kort tid fikk de med seg Silje Nergaard som vokalist, en den gang 16 år gammel sangerinne, med en helt spesiell stemme. Hun sang med dem i to år.
- Det er innmari hyggelig å være her og spille med disse gutta igjen. Det er veldig, veldig lenge siden sist. Erland har foreslått to låter av Randy Crawford. Jeg kan ikke engang huske at vi spilte dem, introduserte Silje sin opptreden.
Etter at HamJam hadde gjort sin konsert, var det tid for Jazz & Fashion. Klær & sånn hadde moteshow på scenen, før det lokale tributebandet Airplayin' tok over scenen, og fokuset til det folkerike publikumet.

Se video!
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke