23. aug
Forbilde: Salsatrinnene blir lært bort til neste generasjon, under stor konsentrasjon.
 
Gladtoner varmet Østre Torg
Mambo Compañeros satte hele torget i sving med sine latinorytmer under Anjazz Superlørdag.

Publisert: 12.mai.2012 18:05
Oppdatert: -

I den kalde vinden var det mange som valgte byen framfør hjemmekos og lot seg forføre til noen dansetrinn på de særdeles svingende tonene til Mambo Compañeros. Gratisarrangementet i regi av Anjazz slo an, slik det har gjort mange ganger før.
Godt over 200 publikummere koste seg og lot seg etter hvert overtale til å stå nærmere scenen, hvor danseføttene ble utfordret. Blant publikum var både jazzentusiaster som følger festivalen, og de som ikke har rukket en eneste konsert. Med Superlørdag gjør Anjazz seg synlig i byen.
For å få ekstra trøkk var Baard Kolstad fra Asker invitert som åpningsgjest. Han har gjort seg bemerket som energisk trommislager, et rytmisk multitalent, og har dermed blitt en av Norges største YouTube fenomener, med visningsantallet som andre bare kan drømme om. Han vant forresten Drømmestipendet 2011.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke