22. aug
 
God stemning på klubbscenen
Uhørt-vinnerne i Not Dark Yet leverte varene under lørdagens premie-konsert på Rolf Jacobsen klubbscene.

Publisert: 13.feb.2016 21:45
Oppdatert: 14.feb.2016 18:25

– Det var veldig hyggelig å få muligheten til å være support for Kid Astray. I kveld fikk vi muligheten til å vise oss fram, og jeg håper at publikum satte pris at vi sørget for en rolig og hyggelig åpning på kvelden, sier gitarist Erlend Arnesen.

Disiplinert publikum

Det var nemlig Indiepop-bandet Kid Astray som var kveldens hovedattraksjon, men blant de frammøtte var det også mange som hadde tatt turen for å få med seg Uhørt-vinnerne i Not Dark Yet. Det lokale bandet sto igjen som vinnere av høstens HA-arrangerte musikkmønstring Uhørt, og lørdagens konsert var en del av premien.

Not Dark Yet hadde forberedt et lunt og stemningsfullt program til konserten, og fra salen fulgte et meget disiplinert og våkent publikum med på hver eneste tone.

– Det gikk omtrent akkurat som vi hadde tenkt, og vi er veldig fornøyd med kveldens publikum, sier vokalist og fiolinist Frida Tømmerberg.

Det er ikke plass til enorme folkemengder foran klubbscenen i Hamar kulturhus, men med i underkant av hundre frammøtte kunne både arrangører og artister si seg godt fornøyd med oppmøtet.

Sykdom i rekkene

Gjengen i Not Dark Yet kunne samtidig fortelle at det lenge var fare for at konserten skulle bli avlyst. Bandets gitarist og tangentist Martin Espelund Ekse var nemlig slått ut av influensa, og Arnesen forteller at han mottok bekymringsmeldinger fra gitaristen kort tid før avreise til Hamar kulturhus. 

– Da var jeg rimelig bekymret. Vi hadde veldig lite lyst til å avlyse, og heldigvis fikk han stablet seg på beina i tide. Martin fortjener en ekstra takk her i kveld, smiler Arnesen.

For musikkelevene i Not Dark Yet er det mer moro i vente. I kveld skal de nemlig videre til Lillehammer for å holde konsert på Café Stift.

– Da er vi det eneste bandet på scenen, og det gleder vi oss veldig til. Vi håper at mange blir med på en helaften med Not Dark Yet, sier Arnesen.

– Da får vi også tid til å spille et lengre program. Vi måtte kutte mye for å holde tiden her i kveld, sier Tømmerberg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke