19. aug
GLEDER SEG: Frode Mangen, Per Hillestad, Egil Eldøen, Svein Dag Hauge, Kåre Kolve og Tom Erik Antonsen spiller på Tjuvholmen 1. august.
PRESSEBILDE
 
Glohete Lava til Tjuvholmen
- Vi lover fullt trøkk med strålende lyd og flott produksjon. Bandet er i toppform, fastslår Lava-vokalist Egil Eldøen.

Publisert: 16.jul.2015 12:10
Oppdatert: 16.jul.2015 15:19

Lava-vokalist Egil Eldøen kan garantere høy partyfaktor når han og resten av bandet kommer til Tjuvholmen 1.8. 

-  Det beste med å være musiker er å kjenne på kicket av å spille foran et publikum, og vi har bare hørt positive ting om Tjuvholmen, sier Eldøen. Nå håper han at hamarsingene kjenner sin besøkelsestid og blir med på festen.

 Vi merker at publikum ikke har glemt oss, og vi lover å ikke skuffe med låtene som blir spilt, smiler Eldøen.  Han forteller samtidig at bandet har gode minner fra Hamar-scenen.

- Flere av musikerne har gått på Toneheim, og vi husker godt vår forrige spillejobb på Hamar under AnJazz-festivalen i 2006. Vi gleder oss voldsomt alle mann, sier vokalisten.

Lava ble etablert i 1977 og spiller musikk i grenseland mellom pop, rock og jazz. Det er Per Hillestad Sven Dag Hauge og Egil Eldøen som i dag er bandets faste medlemmer, og til konserten på Tjuvholmen har de også hentet inn Kåre Kolve på Saksofon, Frode Austang Mangen på Tangenter og Tom Erik Antonsen på bass.

-Vi gleder oss enormt alle mann, fastslår Eldøen.

Det er mye som skjer på Tjuvholmen i løpet av sommeren. 24.7 er det klart for sommerens siste allsang, og 25.7 blir den store parkeringsplassen ryddet klar for å ta imot den danske legende Kim Larsen. 7.8 starter ekstraforestillingene til Amb-sommershow, og 29.8 kommer Anders Baasmo Christiansen for å synge sammen med Big Band. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke