23. aug
Spinnvill: Trine Engebakken Edvardsen gjorde en herlig og spinnvill parodi på Ingvild Thorson Plesner på Løten Nærstasjon. Foto: Unni Kristiansen
 
Gnistrende godt
Nok en gang har Nordbygdarevyen levert en forestilling av høy kvalitet. Vi storkoste oss og forlot Løten kino med smil om munnen.

Publisert: 12.nov.2011 00:36
Oppdatert: -
Nok en gang har Nordbygdarevyen levert en forestilling av høy kvalitet. Vi storkoste oss og forlot Løten kino med smil om munnen.
Nordbygdarevyen greide det i år også. Med spinnvill humor, litt alvor og mange flotte sceneprestasjoner greide de nok en gang å gi publikum en gnistrende god revyopplevelse.

Nordbygdarevyen er en bygderevy, der viktige lokalsaker er et selvfølgelig tema. Med skrått blikk tar de for seg severdighetene i Løten, kommuneadministrasjonen, kommenterer standarden på bygdevegene og tøyser litt med kjentfolk. Ingvild Thorson Plesner på Løten Nærstasjon er en av dem som ble beæret med en spinnvill parodi i år. Nordbygdarevyen glemmer heller ikke at Løten har fostret en og annen kjendis. Denne gangen var det Frida Ånnevik som ble hedret på humoristisk vis. En av revygruppas nye tilskudd, 19 år gamle Marianne Søbakken, sang to av Fridas sanger med ny tekst. Marianne greide å fange noe av Fridas stemmefarge i framføringen. Nydelig.Flere gode dansenumre var med på å løfte revyen i år. Inger Heggenhaugen var koreograf i denne forestillingen og hun har satt sterkt preg på årets revy. Det må ha vært jobbet mye med dans og koreografi i år. Undertegnede ble særlig begeistret for «Døgnflua» der Tove Nordby Øie danset en nydelig liten sprudledans om døgnfluas korte liv. «Evighetsmaskinen», et dansenummer med Nav som tema hadde stilig koreografi og flott gjennomføring der nesten hele revygjengen var på scenen samtidig.

Nye krefter har kommet til Nordbygdarevyen i år, unge dyktige skuespillere. Elisabeth Østberg (19), Marianne Søbakken (23) og Sigmund Bratlie (17) har alle vært med i Nordbygdarevyens Barne- og ungdomsteater. De gjorde en flott debut med voksenteateret. Nordbygdarevyen har mange flotte skuespillere som har vært med lenge, men disse talentfulle ungdommene har mye positivt å bidra med.
Et annet nytt stjerneskudd på Nordbygda-himmelen var hunden Sniff som sang til trekkspillmusikk.
En god revy er balsam for sjelen. Tid og sted blir borte, man sitter rett og slett og lar seg underholde. Plutselig var det over. Tiden gikk altfor fort når denne glade gjengen med entertainere underholdt oss fra scenen i Løten kino. De gode poengene kom som perler på en snor og innimellom morsomhetene kunne vi hvile lattermusklene og nyte en fin sang eller et dansenummer.

Vi gleder oss til neste år. Da har Nordbygdarevyen 20-årsjubileum. Det skal bli spennende å se hva de varter opp med i jubileumsrevyen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke