23. aug
 
God stemning i ølteltet
2.500 var på plass fredag kveld, og på lørdag var det minst like mange som tok turen til ølteltet for å få seg en siste smakebit av årets ølfestival.

Publisert: 06.jun.2015 20:39
Oppdatert: 06.jun.2015 20:39

Det var høy flaskeføring og hyppig skåling under den siste kvelden av Hamar Ølfestival. Stemningen i teltet var meget god, og på scenen sørget Postens Dramatiske Selskab og Explotion for å holde festen gående utover natten.

Festivalområdet åpnet tidlig, og det var aktivitet i teltet gjennom hele dagen. 4.generasjons veteran fra Aass bryggeri, Terje Aass var på plass for å snakke om sitt eget mikrobryggeri, ølbrygging og ølkultur generelt. I tillegg var Hamar Damekorps og Løten Storband som vanlig til stede for å sørge for musikalsk underholdning.

Den virkelige festen startet allikevel ikke før senere på kvelden, og rundt middagstider var det allerede god pågang av øltørste mennesker.

- Fredagskvelden ble veldig bra, og så langt har det meste gått helt knirkefritt, fastslo festivalsjef Hilde Kjønhaug like før det braket løs. Hun kunne samtidig fortelle at rundt 2.500 mennesker var innom festivalområdet i løpet av fredagskvelden. 

- Nå håper vi at lørdagskvelden blir minst like bra.

 Se bilder fra festen øverst i saken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke