24. aug
 
God stemning under brua
Til tross for dårlig oppmøte var stemningen god da Chris Thompson & Mads Eriksen band sørget for fest under brua.

Publisert: 22.aug.2015 21:58
Oppdatert: 23.aug.2015 00:28

Moroa under brua i Åkersvika startet allerede tidlig på dagen da arrangørene inviterte til aktiviteter under barnas dag. 
- Her var det kjempestemning med rundt 300 barn tilstede, forteller Bjørg Sveum. Snekring, tegning og kajakkpadling var blant aktivitetene som sto på på programmet, men mest populært var muligens papirflykonkurransen som var årets store nyvinning. 

- Ungene synes det var stor stas å kaste papirfly fra toppen av brua og ned til festivalområdet, og vi sørget for at samtlige av deltagerne kunne reise hjem med premie, smiler medarrangør Knut Nordby. Han forteller samtidig at det ble brettet flere hundre fly i løpet av dagen.

Senere på kvelden var det de voksnes tur til å hygge seg, og til tross for et litt labert oppmøte var stemningen god allerede tidlig på kvelden.

- Vi har det veldig trivelig under brua, og jeg håper at vi får se enda flere mennesker her utover kvelden, sier Marit Bye fra Hamar. 

I tur og orden sørget musikere fra fjern og nær for å servere underholdning gjennom hele kvelden, og i kunstteltet var det konstant aktivitet blant nysgjerrige festivaldeltagere. Odd R. Antonsen Storband, Halloween, Byraaet og Hanne Leland Band bidro alle til å lage god stemning under brua.

Det var nok allikevel Chris Thompson & Mads Eriksen Band som vil stå igjen som kveldens store høydepunkt, og stemningen var til å føle på da den legendariske vokalisten gikk på scenen like før midnatt. Den tidligere Manfred Mann's Earth Band-vokalisten fikset fest under brua i 2011, og lørdag kveld var artisten tilbake på den samme scenen. 

Artistene leverte varene, men publikumstallet, som kun endte opp på omlag 400 besøkende, er mindre enn halvparten av oppslutningen arrangørene hadde håpet på.

- Det burde vært mange flere her, konstaterte en lettere skuffet festivalkoordinator Jan Egil Løvbak like før midnatt.

De som faktisk var til stede så allikevel ut til å storkose seg foran scenen, og Chris Thompson var tydelig fornøyd med å være tilbake under brua. Les mer om lørdagens Under Brua-arrangement i mandagens avis. 

Se bilder fra Under Brua festivalen øverst i saken.  

 
 
GOD STEMNING: Marit Bye var blant de som var tidlig på plass under brua.
FOTO: KRISTIAN EINANG
KUNST: Det var mange som tok turen innom kunstteltet.
FOTO: KRISTIAN EINANG
STEMNING: De omlag 400 som var tilstede så ut til å stortrives under brua.
FOTO: KRISTIAN EINANG
TILBAKE: Chris Thompson & Mads Eriksen Band fikset god stemning da de returnerte til Under Brua Festivalen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
TILBAKE: Chris Thompson & Mads Eriksen Band fikset god stemning da de returnerte til Under Brua Festivalen.
FOTO: KRISTIAN EINANG
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke