25. aug
energisk: Martin Furulund og resten av gjengen i Firos Orchestra ga alt og enda mer da de fikk slippe til på scenen.
 
God tone på Tangen
Med 22 band fordelt på to scener sto høydepunktene i kø under helgens Tangen Rock Festival.

Publisert: 31.aug.2013 21:29
Oppdatert: -

Det ristet i gamle Tangen brenneri i løpet av helgen, for med lokale helter i sentrum fikk sto de musikalske opplevelsene i kø for de frammøtte publikummerne. Hele 22 band fordelt på to scener sto oppført på festivalprogrammet.
Siden festivalens oppstart i 2006 har Tangen Rock etablert seg som Stange kommunes største festival, og det er tydelig dette er en festival som mange har blitt stolte av.

Mange gode band

Festen startet allerede på fredag, og etter en herlig kveld med mange musikalske perler skulle det hele toppe seg under lørdagens konserter. Konsertene åpnet tidlig og hardt med Skies of Gehenna og UKM prosjektet Worms. Guttene i Worms hadde tatt turen fra Kongsvinger for å spille punk, og de sto faktisk på scenen som festivalens yngste musikere. Like etterpå fortsatte festen i brenneriet med Firos Orchestra. Deretter fulgte det spennende jazzensemblet Barokk Taffel på festivalens andre scene. Turboleven, Radiofjes og Geir Lunds Orkester fortsatte deretter moroa, og da klokka hadde passert ni var det en god folkemengde på plass i festivalområdet.

En festival for alle

Litt senere på kvelden var det på tide for at The Hoggorms skulle gjøre sin faste opptreden under festivalen. Odd Vidars fortsatte festen med klassikere fra Joachim Nielsen, En perfekt avslutning på nok en vellykket festivalkveld på Tangen.
Under begge festivaldagene fikk vi se at det varierer enormt mellom ulike sjangre. Kvalitet var allikevel en fellesnevner for samtlige band som spilte under årets Tangen Rock. Ekstra skryt skal arrangørene for at det ikke er 18- års grense på festivalen. Foran hver scene var det satt opp egne alkoholfrie områder, og på den måten kunne hvem som helst, uansett alder, være med på moroa. Vi gleder oss allerede til neste år.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke