18. aug
Mest sett: «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge».
 
Gode sommertall for Hamar Kino
Hamar Kino slo ikke juni-tallene fra rekordåret 2016, men det er fremdeles mange som tilbringer varme sommerkvelder i kinosalen.

Publisert: 06.jul.2017 07:06
Oppdatert: 06.jul.2017 07:26

Drøyt 12.000 mennesker besøkte Hamar Kino i løpet av juni måned. Det er 17 prosent færre besøkende enn det var i juni 2016. Samtidig er besøkstallet en hyggelig økning på 28 prosent sammenlignet med tallene fra 2015. Tallene fra første halvår på Hamar Kino viser at nesten 84.000 hedmarkinger har løst billett. Det er 7 prosent færre besøkende enn i samme periode 2016, men 12 prosent flere enn det var i 2015, som også var et godt år for Hamar Kino.

Det er storfilmen «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» som med sine 2.139 besøkende trakk flest mennesker til Hamar Kino. Det er et besøkstall som blir ekstra sterkt med tanke på at filmen hadde premiere i mai. Videre på listen følger «Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen», «Baywatch, «Wonder Woman» og «The Mummy».

– Det ligger an til å bli et nytt godt år for Hamar Kino, og sommeren byr på en rekke godbiter som er forventet å bidra til det, opplyser kinosjef Espen Jørgensen i en pressemelding. Kinosjefen nevner «War for the Planet of the Apes», «Atomic Blond», «Valerian», «Prebz og Dennis», «Baby Driver», «Dark Tower», «American Made» og «Biler 3» som kommende høydepunkter i sommerprogrammet på Hamar Kino.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke