20. aug
 
Graffitikonkurranse fristet ikke de unge
- Kanskje vi ikke promoterte dette godt nok, spør ungdomsarbeider Bente Johansen, etter svært laber oppslutning om graffitikonkurransen på Seaside.

Publisert: 25.sep.2012 10:17
Oppdatert: -

Hamar
To 16-åringer var alene om å levere inn bidrag til konkurransen, som har levd sitt liv på Facebook-siden til Seaside Ungdomshus den siste uken.

Fikk spraymale vegg

- Det er mulig vi var for lite flinke til å promotere at det faktisk var en graffitikonkurranse her? Kanskje fristen var for kort? Kanskje ikke premien lokket nok, undrer ungdomsarbeider Bente Johansen.
Ungdommen kunne levere inn tegning av bildet de ønsket å spraymale på den største graffitiveggen utenfor ungdomshuset ved Mjøsa. Den som flest markerte med «liker» på Facebook-siden, skulle få pryde veggen.

Varsler ny konkurranse

Mathias Husom (16) og Øystein Skaaret Melby (16), begge fra Hamar, deltok med hvert sitt bilde. Mathias gikk av med seieren, og mandag kveld dekorerte han veggen.
- Vi prøver igjen til våren med en ny konkurranse og starter promoteringen mye før og på flere steder, så får vi forhåpentligvis flere bidrag. Det finnes mange gode, unge, graffitikunstnere i Hamar, så det gjelder bare å få tak i dem, sier Johansen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke