17. aug
På turné: Tomine Harket og Unge Ferrari gjør gratiskonsert i kulturhuset.
 
Gratiskonsert i førjulsgave
Hamar kulturhus gir unge i Hamar en gratiskonsert med Tomine Harket og Unge Ferrari i førjulsgave på Klubbscene Rolf Jacobsen fredag 2. desember.

Publisert: 13.okt.2016 15:14
Oppdatert: 13.okt.2016 15:21

– Unge kan ofte ha utfordringer med å utnytte kulturtilbudene i byen, så derfor synes vi det er ekstra hyggelig å kunne hilse god jul ved å by på kvalitetsartister som Tomine Harket og Unge Ferrari, sier programansvarlig Mocci Ryen.

– De to artistener gjør kun en håndfull konserter i høst, sier hun.

Ryen opplyser at gratisbilletter til konserten fredag 2. desember kan hentes i billettluka i Hamar kulturhus, inngang Hamar kino, fra og med mandag 17. oktober kl 16:00. Og her er det førstemann til mølla som gjelder.

Høstet jubel

Siden deres første suksess med hitsingelen «Hvis Du Vil» i 2015, har Tomine Harket og Unge Ferrari utviklet et spennende samarbeid. Da oppfølgersingelen «Nostalgi3Millioner» ble sluppet sommeren 2016, fikk den god mottakelse, og genererte streamingtall i millionklassen.

Live har Tomine Harket og Unge Ferrari allerede vist glimt av hva de kan sammen, men nå legger de altså ut på veien for aller første gang. Turnéen som kalles «H.E.V.N. Tour» spilles i Oslo, Bergen, Stavanger, Horten og Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke