19. aug
BIDRAG: OL-sangen presentert av Mo og unge dansere for Idrettsgalla.
 
Grepet av Robin
Teatersjef Janne Langaas ble selv grepet under forestillingen «Jeg er Robin Hood» i Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus. – Fem hundre mennesker holdt pusten, forteller hun.

Publisert: 25.des.2016 10:50
Oppdatert: 25.des.2016 10:50

– Det ble en stor forestilling. Det å bruke en gammel myte til å si noe viktig fra vår egen tid, samtidig som å underholde. Hårene på armene mine reiste seg da vi spilte i Kirsten Flagstad-salen – og jeg tenkte: «dette er bra, dette er viktig». Kan vi treffe slik et par ganger til i løpet av de to årene jeg har igjen som teatersjef for Teater Innlandet, så skal jeg være fornøyd.

Hun hadde trodd og ønsket seg at forestillingen skulle trukket mer publikum på sin ferd.

– Jeg tror publikum var litt skeptiske da dette ikke var en «straight» historie om Robin Hood, men at den hadde noe alvorlig med seg – som vold/overgrep i hjemmet. Flere burde tatt sjansen og tatt med barna.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke