22. aug
 
Groovy godlyd
Ørnulv Snortheim var tilbake på gamle trakter og bød på særegen og særdeles interessant pop på Gregers torsdag kveld.HAMAR

Publisert: 04.feb.2012 00:21
Oppdatert: -
Ørnulv Snortheim var tilbake på gamle trakter og bød på særegen og særdeles interessant pop på Gregers torsdag kveld.
HAMAR
Multitalentet Ørnulv Brun Snortheim jobber i det daglige som låtskriver, produsent og er fast gitarist for Haddy N'jie. I tillegg er han studiogitarist for Karpe Diem, Marit Larsen, Raga Rockers og Maria Mena.
Den travle musikeren har dog ikke arbeidet like flittig med sin egen plateproduksjon, og et stappfullt Gregers fikk et gjenhør fra «Kangelen», Ørnulvs første soloutgivelse fra 2009.
- Folk synes kanskje det er litt latskap å spille samme plate i tre år, spøkte den hjemvendte multimusikeren.
Men gull taper som kjent ikke sin verdi, og for nye ører var dette en intim og frydefull opplevelse i komponistkunst av høy klasse.
VILT OG VAKKERT
Åpningslåten «Dancing on the water» ble avløst av den vakre rockeballaden «Wild Horses». Med sin komplekse orkestrering og Snortheims avslappende og vakre vokal var dette et av mange høydepunkter.
Den såre, pulserende «Ten floors» var også på spillelisten, i likhet med to helt nye låter. Det nye materialet, som foreløpig er utitulert, er heftige rytmer beriket med folketoner fra Olav Mjelva på hardingfele. En uvanlig, men ytterst fin blanding.
I DRØMMELAND
Ørnulv fikk ideen til «Kangelen» for seks år siden. Den første melodien ble til i drømme, og Snortheim og co. gjør en god jobb med å gjenskape det universet han fikk et glimt av i drømmen.
- Nå er vi i avdelingen hvor alle bør hente seg en kartong vin og trekke seg inn i seg sjøl, spøkte Snortheim før bandet fyrte løs med sin forførende, instrumentale interlude.
Det blir spennende å se hva mer denne talentfulle hamarsingen har i ermet. Enn så lenge får man kose seg med Ørnulv Snortheims gamle drømmeland.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke