17. aug
VINNERE: Øystein Hagelund fra Brumunddal (til høyre) med Trygdekontoret-redaksjonen. Her inkludert Bergens ordfører Trude Drevland. Foto: Privat
 
Gullruten-suksess
Suksess for Øystein Hagelund fra Brumunddal under TV-pris-showet «Gullruten»: Øystein er i redaksjonen for to av vinnerprogrammene: «Trygdekontoret» og «Lindmo» på NRK.

Publisert: 10.mai.2015 16:10
Oppdatert: 10.mai.2015 16:12

– Jeg tenker vel at det er litt som om Storhamar vinner NM-gull, ler Øystein Hagelund.

– Det er gjevt, det er det.

«Lindmo» ble hedret med prisen «Beste kvinnelige programleder» til Anne Lindmo, og «Trygdekontoret» fikk prisen i klassen «Beste underholdningsprogram».

Øystein Hagelund er journalist i begge redaksjonene. Det er han som gjør forhåndsintervjuene med deltakerne i programmene. Feiring ble det selvsagt, og kringkastingssjefen tok på spanderbuksene – og bød på øl og pølser i et hjørne i Grieghallen i Bergen. Etterpå ble det fest – og ordføreren i Bergen, Trude Drevland, «ga gjengen nøklene til hele byen», ifølge Øystein.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke