23. aug
 
Hårete bikkjerock med The Dogs
Det ble lovet at The Dogs kom til å gi alt i Hamar, og det gjorde de.

Publisert: 21.apr.2018 01:09
Oppdatert: 21.apr.2018 01:13

Litt før klokka 11 fredag kveld entret The Dogs scenen på Gregers I Hamar. Bandet frontes av Kristopher Schau som ved gjentatte ganger bokstavelig talt var i publikum. Rundt 250 skrikende fans var til stede da bandet sto på scenen og stemningen i salen var det ingen ting å utsette på. The Dogs framsto på scenen som et av landets beste liveband. De leverte et show som rett og slett kan kalles forrykende.

årsbeste på gregers?

The Dogs på Gregers var kanskje en av årets beste konserter så langt. På scenen fikk man se et band som ikke sparte på kruttet, men heller brente opp alt. de hadde. Bandet leverte et show som aldri ble kjedelig, langdrygt eller flatt. Her var det full spiker ifra første note til siste akkord. Et av høydepunktene i konserten var da vokalisten selv bestemte seg for å ta turen ned i publikum. Kristopher Schau vandret igjennom salen og satte seg på en stol bakerst i lokalet. På tur tilbake til scenen delte han ut mange klemmer, og en i publikum fikk være med ned på gulvet og rulle tilbake på scenen.

Bandet som sto på scenen fredag kveld leverte en konsert som få andre band klarer å toppe. Dette var en konsert som hadde alt. Et band som er så sammensveiset og samspilt så man skulle tro de hadde spilt sammen i flere tiår, en frontfigur som ikke sparer på noe, og en energi som sjelden oppdrives på konserter.

Produktivt og effektivt

The Dogs er et av landets mest produktive band, og om ikke så lenge begynner bandet arbeidet med sitt neste album. Publikumet på Gregers fikk en smakebit på den nye skiva med låten «Hindsight». Det virka på publikum som om dette var ei låt som ble mottatt med åpne armer.

De rundt 250 besøkende på Gregers fikk oppleve en konsertopplevelse av de sjeldne. The Dogs leverte et imponerende effektivt sett som fikk liv i de aller fleste i publikum før første låt var omme. Denne fredagskvelden er nok en som publikummet på Gregers sent kommer til å glemme. Undertegnede har i alle fall ingen ting å trekke på konserten med The Dogs på Gregers fredag kveld.

Terningkast: 6

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke