23. aug
Rørt: Inga-Live Kippersund og Anders Kippersund etter premièren.
 
Hadde med seg gave
Gjengen i Turnékompaniet ble både overrasket og rørt da Stange-ordfører Nils A. Røhne og kultursjef Solbjørg Tveiten kom til forestilling med gave.

Publisert: 22.jun.2017 22:24
Oppdatert: 22.jun.2017 22:24

Etter torsdagens premièreforestilling entret nemlig ordføreren og kultursjefen scenen med et maleri av Grethe Schei og 10.000 kroner som takk for Turnékompaniet og Hamar Teaters innsats i Stange.

– De hadde sagt at de skulle si noe, men dette hadde vi på ingen måte ventet oss, sier daglig leder i Hamar Teater Inga-Live Kippersund, som var rørt etter gesten fra Stange kommune.

– Vi jobber utrolig mye, og det er veldig hyggelig å få et håndfast bevis på at folk setter pris på jobben bi gjør. Vi føler hele tiden at vi blir satt pris på, men det er alltid hyggelig med sånne overraskelser, sier hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke