19. aug
NY RESTAURANT: Hai Hang nøyer seg ikke med å være i Hamar. Nå starter han ny restaurant i Brumunddal.
FOTO: JENS ERIK JENSRUD.
 
Hai vokser, nå starter han restaurant i Brumunddal
Hai Hang nøyer seg ikke med å være i Hamar.

Publisert: 10.feb.2015 13:35
Oppdatert: 10.feb.2015 14:24

Hai Hang fortalte i dag at han ikke lenger nøyer seg med fire restauranter og cateringvirksomhet i Hamar. Nå åpner han serveringssted i ytterligere en mjøsby.

Hai Hang åpner ny restaurant i Brumunddal. Selskapet hans, Hai Smaksopplevelser AS, har fra før fire restauranter og cateringvirksomhet i Hamar, skriver horecanytt.no.

Hai Smaksopplevelser AS, som har cirka 80 ansatte, vokser. Gründeren Hai Hang (38) slår denne gangen til med nyetablering av en særegen restaurant i Brumunddal.

Fra før driver han Café Valuta, Volume,  Hai2Go på CC Stadion i Hamar), Hai Streetfood på CC Stadion i Hamar og Hai Catering. Alle restaurantene har hvert sitt særpreg.

Inspirasjonen til sine kokkekunster har Hai Hang i vesentlighet hentet på Raffles Hotel i Singapore.

byutviklingen

– Også i Brumunddal blir det en restaurant med et eget konsept bestående av sin spesielle meny og sitt særegne miljø, sier Hai Hang, kokken som kom til nettopp Brumunddal etter at familien flyktet fra Vietnam. Da var han to år.

– Etableringen i Brumunddal styres mest av hjertet og ikke fullt så mye med hodet. Jeg føler jeg skylder brumunddølene å bidra i byutviklingen. Jeg lover at ingen skal bli skuffet, sier Hai Hang.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke