20. aug
selskap: Nå skal Knut Skram, Terje Stensvold Ragnar Ulfung få selskap med flere. foto: anno Museum
 
Kom med Hall of Fame-forslag
Hvem synes du skal henge i Hall of Fame? Syng ut!

Publisert: 26.okt.2015 13:22
Oppdatert: 26.okt.2015 13:49

Norsk populærmusikk har sin Hall of Fame, Rockheim i Trondheim. Norske operasangere har fått seg et hjem på Hamar. Anno museum opprettet i 2013 norske operasangeres Hall of Fame i Kirsten Flagstad Museum, Nå inviterer museet publikum til å foreslå hvem som skal komme på veggen i 2016.

– Vi ønsker å hylle de beste vi har og har hatt, og er åpne for forslag fram til 31. oktober, sier Flagstadmuseets leder Annika Åsen, som allerede har Aase Nordmo Løvberg, Ingrid Bjoner, Ragnar Ulfung, Knut Skram, Terje Stensvold, Ivar F. Andresen og Kaja Eide Norena på plass, men altså vil utvide æresplassen i året som kommer.

Hvem som blir innlemmet blir endelig avgjort av en jury bestående av Annika E. Åsen, Bjørn Simensen, Per Boye Hansen, Anne-Lise Sollied, Harald Herresthal og Oddvar Gundersen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke