24. aug
Damekoret Damenes Aften fra Hamar.
FOTO: RANDI STRØMBU
 
Hamar-kor vant YouTube-konkurranse
Damekoret Damenes Aften stakk av med hovedpremien på 10.000 kroner i Cantando Musikkforlags landsomfattende videokonkurranse.

Publisert: 26.aug.2014 14:23
Oppdatert: 26.aug.2014 14:57

- Vi synes det er veldig hyggelig at vi fikk denne prisen, sier dirigent Erland Dalen og legger til at de driftige damene i koret har spilt og filmet inn hele fem musikkvideoer i vår.

Se video nederst i artikkelen!

Kari Bremnes

Konkurransen har gått på YouTube, hvor Damenes Aften har deltatt med musikkvideo til låten «Birds». Solist er Marianne Løbak. Ola og Kari Bremnes har skrevet tekst og melodi og Arne Dagsvik står bak arrangementet.

Flere hamarsinger premiert

Men ikke bare ble det hovedpremie til Hamar i denne konkurransen. Framføringen fikk også prisen for best underholdningsverdi, som Dalen gir Hamar-baserte Hyena Film og Øyvind Saugerud æren for.

- En vakker videoproduksjon, begrunner juryen.

Lydinnspillingen ble gjort i Veldre Kirke og i Studio 19 på Hamar av Fred Dalbakk, mens videoen er spilt inn ved Mjøsa.

Morten Strypet spiller bass, Ole Petter Hallan er ansvarlig for perkusjon, Terje Kola spiller flygelhorn og Fred Dalbak er med på gitar.

God promotering

Alle de fem videoene er ikke lagt ut ennå, men folk kan se smakebiter av dette på YouTube nå.

- Vi ser disse videoene som en promotering av koret og det er hyggelig at vår profil med å være et allsidig kor også når så langt som å vinne både hovedprisen og pris for beste underholdningsverdi, sier Erland Dalen.

SE VIDEO HER!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke