21. aug
opp ned: Nina Evensen Westby (t.v.), Ingrid Alette Gaustad, Vilde Melby Wie og Nicolay Evensen Westby testet sikkerhet.
 
Hamar Mart'n er i gang
I går gikk startskuddet for årets Hamar Mart'n.

Publisert: 16.sep.2011 00:36
Oppdatert: -

I går gikk startskuddet for årets Hamar Mart'n.
Høsten på Hamar er synonymt med Hamar Mart'n. Nå er det på tide å ta på seg boblejakka og vottene og nyte stemningen. Årets program er fullpakket med noe for enhver smak, og i går var det sikkerhet, karuseller og energifylte konserter som sto på programmet.

TORSDAG VAR KARUSELLDAGEN, og mange benyttet tilbudet om å kjøre så mye en ville til det fulle. De store tekoppene var en klar favoritt blant mange.
Venninnene Erika Arnkværn, Mia Eriksen, Jane Luu og June Olstad storkoste seg på tivoli. Etter å ha kjørt så mye karusell de kunne sto det konserter på planen. Det var ingen tvil om at Cir. Cuz var favoritten.
For de mest vågale er det flere karuseller som tar deg oppned, men det er også karuseller for dem som foretrekker å holde hodet den riktige veien.
TEMADAGER er nytt for dette året. Sikkerhet sto på planen for gårsdagen. Statens vegvesen var på plass for å informere om trafikksikkerhet, spesielt rettet mot unge, blivende sjåfører. Her var det mulig å kjenne hvordan det er å sitte i en bil som ruller rundt.
Nicolai Evensen Westby og Ingrid Alette Gaustad testet ut hvordan det var å bli slengt opp ned. De syntes begge det var litt ekkelt, men litt morsomt også.
I matvegen framførte The Flying Culinary Circus et humoristisk vaffelshow, til stor latter fra publikum som besto av både store og små. De fire norske kokkene reiser verden rundt med sine matferdigheter og stunts.
VED MØRKETS FALL gjorde norgesgruppa Cir. Cuz en strålende minikonsert for et hoppende publikum. Det var særlig den yngre garde som hadde troppet opp foran scena. Bandet framførte flere sanger, og sommerhiten Radio var en klar favoritt.
Da publikum hadde fått varmet opp gikk Stella Mwangi på scena til stor applaus. Til tross for at det var litt tynt i rekkene blant publikum leverte hun en energifylt konsert. Hennes positive utstråling og store smil nådde ut til publikum, som både jublet og danset om hverandre. Stella framførte både rolige og raske sanger, før hun avsluttet med Grand Prix-hiten Haba Haba.
I KVELD er det ungdommens dag, og Erik og Kriss lover et forrykende pyroshow. Det er bare å ta fram varme klær og gjøre seg klar for en actionfylt kveld.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke