23. aug
 
Hamar Mart'n til Vikingskipet
 Hamar Mart'n flytter til Vikingskipet.

Publisert: 12.aug.2013 12:34
Oppdatert: -

Det er den planlagte byggingen på Utstillingsplassen som gjør at Hamar Mart'n må på flyttefot. Og nå er avtalen med HOA i boks om å flytte til Vikingskipet. Det er plassen rett foran Vikingskipet som skal as i bruk.
I første omgang er det gjort avtale for 2013. Men både Magnus Lund i LundGruppen Arrangement og Viggo Sundmoen ser for seg Vikingskipet som mart'nsarena for framtida.
Årets mart'n skjer fra 26. til 29. september.

Gratis inngang
Nytt av året er det også at det blir gratis inngang på samtlige fire mart'nsdager. Det betyr blant annet at det blir gratis konserter i år, for opplegget blir som vanlig med konserter, utstillere og tivoli.
I fjor det rundt 25.000 publikummere innom portene på mart'n. Men med gratis inngang ser Magnus Lund for seg økt besøk i år.
I så måte synes han det er betryggende at Vikingskipet kan by på rikelig med parkeringsmuligheter, noe som Utstillingsplassen ikke har hatt mye av.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke