25. aug
 
Hamar mot røkla
Seigmen torsdag, Silya lørdag og DDE og «Eagles på Gregers» fredag. – Det skulle ikke forundre meg om vi spiller for fullt hus, selv i denne superhelga, sier Peter Mykleset i Einar Mowinckel Band.

0
Publisert: 28.sep.2016 09:21
Oppdatert: 28.sep.2016 09:24

«Eagles på Gregers» med Einar Mowinckel Band spilte for fullt hus på Gregers før påske.

Gjengen, med ti av elleve fra Hamar, er svært populære – men denne helga får de konkurranse. Seigmen har nærmest solgt ut torsdag, Jørn Nielsen på Gregers melder at Silya selger bra som lørdagskonsert – og DDE i Hamar kulturhus hadde på dagen tirsdag solgt cirka fire hundre billetter.

– Det ypperste

Einar Mowinckel Band selger billetter i Gregers-døra fredag kveld. Peter Mykleset og hans tropp vet ikke noe om billettsalget før de selv står på scenen og ser publikum i øynene. Det betyr ikke at de frykter en glissen sal:

– Dette er det ypperste vi kan stable på beina, sier Peter Mykleset.

– Vi framstår kanskje i litt mindre frelsesarmeenstil, denne gangen ikke med alle på ei rekke, men vi profilerer mer enkeltmusikere, som for eksempel vår mann på trommer og vokal, Walter Kavli. Fenomenal. Han synger i tjuesju, tjueåtte av de tretti låtene, Og så stiller Jørn Nielsen på Gregers med nytt lysopplegg – og kanskje oppgraderer vi kostymene litt.

Peter Mykleset røper at bandet også har ambisjoner om å spille utenfor Hamar, og sier det denne gang kommer representanter fra andre arenaer for å sjekke bandet.

Ingen bedre

– Seigmen torsdag, Silya lørdag og DDE i Hamar kulturhus på samme tid som dere fredag kveld. Kan Einar Mowinckel Band konkurrere med disse?

– Det gjenstår å se, men det er ingen i Norge som gjør vårt opplegg bedre enn oss.

Einar Mowinckel Band: Morten Huuse (tangenter), Anders Nordby (gitar), Peter Mykleset (gitar), Tor Bekkevold (gitar), Rolf Løken (gitar), Svein Erik Haug (bass), Roger Nybakken (gitar), Walter Kavli (trommer og vokal) – og blåsere på fire låter: Kjell Arne Engen (saksofon), Terje Kola (trompet) og Jan Nylund (saksofon).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke