19. aug
FAST GJEST: Forfatter Wenche-Britt Hagabakken (t.v.) er fast gjest på Gravdahl, og leder for skrivekursene. Hun var tilstede da Anne Bjørg Røed og Gravdahl fikk utmerkelsen torsdag.
 
Hamarprisen til Gravdahl bokhandel
Gravdahl Bokhandel får årets Hamarpris. – Veldig stas, sier innehaver Anne Bjørg Røed.          

Publisert: 05.des.2012 17:18
Oppdatert: -

Spesielt setter hun pris på å få en pris på hjemmebane. For det er ikke første gangen Gravdahl Bokhandel får priser, men de fleste har vært av det nasjonale slaget. I 2008 ble Gravdahl utnevnt til «Årets bokhandel» av Den norske Forfatterforening. Samme året fikk Anne Bjørg Røed stipend av forleggerforeningen for å ha gjort «en særlig innsats for fremme av norsk litteratur».

Allerede i 1997 fikk bokhandelen Oktobers bokhandel-pris, som var en forløper for «Årets bokhandel»-prisen. I fjor fikk bokhandelen den årlige Nordea-prisen. Og nå altså Hamar kommunes pris.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke