21. aug
Eventlaget: F.v. Kjetil Wold, Espen Bjørkheim, Espen Solheim Røhne og Thomas Mølstad samarbeider for å lage liv i Hamarregionen.Foto: Kristian Einang
 
Hamars drømmelag
Lokale tungvektere går sammen for å lage liv i Hamar-området. Arrangementsselskapet Eventlaget har planer om å gjøre Hamar enda mer attraktivt.

Publisert: 26.jan.2017 18:43
Oppdatert: 26.jan.2017 19:04

– Vi er veldig glad i regionen, og vi vil gjøre det enda bedre for folk å bo her, sier Espen Bjørkheim. Det var han som sammen med Espen Solheim Røhne kom fram til at Hamar har en klar mangelvare.

Les også: Elton John klar for Stortorget

– Vi har hatt noen år med kanonvekst i regionen, og kommunen og næringslivet har etterlyst et arrangementsselskap. Nå går vi sammen for å skape nye arrangementer og for å bidra til at dagens arrangementer blir enda bedre, sier Bjørkheim. Det nyetablerte arrangementsselskapet har fått navnet Eventlaget, og de ferske partnerne forteller at de vil bidra til å gjennomføre både små og store arrangementer.

– Her snakker vi om små og store events som setter Hamar på kartet og som skaper stolthet i regionen, sier Røhne.

Fire tungvektere

Eierskapet fordeles mellom Anti AS, Venues, Destinasjonsservice AS og Thomas Mølstad i fire like deler. Alle fire er tungvektere innenfor sitt eget fagfelt. Espen Bjørkheim eier og driver Turoperatøren Destinasjonsservice som blant annet har gjort suksess med Rib-safari på Mjøsa. Espen S. Røhne driver bookingbyrået Venues som allerede har bidratt med å overbevise superstjerner som Elton John, Sting og Toto til å spille i Hamar. Kjetil Wold har gjort stor suksess med det velkjente reklamebyrået Anti. HA har tidligere omtalt Thomas Mølstad, som sa opp sin stilling i Hamarregionen reiseliv for å jobbe for Musikk i Hedmark. Musikk i Hedmark ble som kjent avviklet kun måneder etter Mølstads tiltredelse, og Mølstad endte til slutt opp med å legge ut sin egen CV på Facebook. Han går nå inn som foreløpig eneste ansatt i Eventlaget.

Utfyller hverandre

Kjetil Wold er klar på at de fire samarbeidspartnerne utfyller hverandre på en god måte.

– Det er mye spennende og utfyllende kompetanse som sitter rundt dette bordet, og akkurat det er mye av årsaken til at vi fire går inn i dette her. Vi har et felles ønske om å bidra positivt for å få regionen og Hamar på kartet, sier Wold.

– Nå skal vi rett og slett dra på litt, sier Espen Solheim Røhne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke