24. aug
Topp stemning: Publikummerne møtte opp i tusentalls til konsertene med DJ Broiler og Envy.Alle Foto: Kristian Einang
 
Hamars nye festplass
Med DJ Broiler og Envy på plass gikk stemningen til topps på Hamar Mart'n. Det var nemlig skyhøy partyfaktor foran Vikingskipet fredag kveld.

Publisert: 27.sep.2013 22:38
Oppdatert: -

Det var musikk som sto i sentrum av den andre dagen under årets Hamar Mart'n, for med artister DJ Broiler og popbandet Envy fikk vi et realt fyrverkeri fra scenen. Det var tett med ungdommer foran scenen, og det var tydelig at arrangørene har truffet med artistene til årets mart'n. Det var nemlig veldig mange som hadde pekt seg ut nettopp denne mart'ns- kvelden til å dra på konsert.

Full fest

Både DJ Broiler og Envy har vært igjennom et eventyrlig år på toppen av hitlistene. DJ Broiler har sørget for landeplager som «Vannski» og «Afterski», og fredag kveld sørget duoen for å få opp partyfaktoren foran Vikingskipet.
Den umiskjennelige lyden av jentehyl hadde funnet vegen tilbake til mart'n, og aller fremst i folkemassen sto blant annet Emilie Haraldsen (9), Hanna Mørk Skjønsby (10) og Gunnar Gudbrandsen (10).
- Vi er selvsagt på mart'n for å se DJ Broiler, sier Emilie Haraldsen. Hun og resten av gjengen har vært fan av karene i DJ Broiler en god stund.
- «En gang til», «Powerbeat» og litt forskjellig, svarer Emilie Haraldsen på spørsmål om hvilke låter hun syntes er best.

Herlig helgestart

Like bortenfor på første rad står Martine Børresen (14), Nora Lien (14) og Sanna Andreassen (14) med hendene i været. De var blant veldig mange jenter som bidro til å heve stemningen med sine høylytte skrik.
- Dette er helt sinnssykt, og noe som vi bare måtte få med oss, sier Nora Lien. Hun og de to andre venninnene hadde ventet lenge for å sikre seg plass på første rad til den store festen.
- Vi har ventet i over en time, men det skulle bare mangle. Broiler lager party, sier Martine Børresen. Akkurat det er de to andre venninnene aldeles enige i.
- Dette blir den beste helgen på lenge, sier Sanna Andreassen. Like etterpå var det Envy som tok over showet, og de sørget for en perfekt avslutning på en høylytt og energisk kveld med skyhøy partyfaktor.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke