21. aug
FISKESIDE: Anders Dahl Eriksen (36) fra Hamar har laget en egen internettside for fiskere. Nå er han på plass i Vikingskipet for å promotere siden sin.
 
Hamarsing med nytt nettsted for fiskere
dittfiske.no er adressen til et nettsamfunn for sportsfiskere, og deres klubber og foreninger.  

Publisert: 26.mar.2011 08:27
Oppdatert: -

- Det er så mange som har blogger og egne nettsteder, og ideen er å samle disse og systematisere dette, sier Anders Dahl Eriksen.
- Det er et nettsamfunn hvor man kan lage en egen side, selv skrive og legge ut både bilder og video, forklarer han.
- Det kan være fangstrapporter, det kan være en blogg - og man kan dele tips, opplevelser og kommunisere med hverandre. Og det er mulig å søke, slik at man for eksempel kan finne fiskemuligheter på et bestemt sted.
DET ER FRITT fram og gratis for interesserte, og den økonomiske delen av nettsamfunnet er basert på salg av annonser, som Anders vil tjene penger på. Han har fra før laget en lignende side for musikkinteresserte, en side som for øvrig ble kjøpt av Edda Media, men som Anders Dahl Eriksen nå har kjøpt tilbake.
- I tillegg til det fiskerne lager selv, så vil vi ha en redaksjon som lager artikler til siden, sier Anders Dahl Eriksen.
Han og samboeren hans, Susann Nordstrand, har leid seg inn på en liten stand under messa Villmarksliv for å vise sportsfiskerne mulighetene nettsiden dittfiske.no har å by på.
DAHL ERIKSEN er selvsagt selv sportsfisker, og har flyttet fra Tønsberg og hjem igjen til Hamar. Ved sjøen har det blitt mest sjøørettfiske, og Susann viser stolt fram et bilde av seg selv med en sjøørret på 2,5 kilo. Nå skal samboerparet flytte sin flotte tresnekke fra sjøen og opp til Hamar og Mjøsa.
- Jeg har vel alltid fisket. Og jeg kan gjerne sitte med en markstang i en elv, sier Anders Dahl Eriksen som forteller at det nok var hans far som lokket ham med på fisking.
- Han tok meg med ned på brygga i Hamar for å fiske dassmort med brødsmuler. Skriv det, ler Anders Dahl Eriksen.
For mange i Hamar er Dahl Eriksen kjent fra sitt engasjement for skateboard, både som en av drivkreftene for å lage skateboardparken på Koigen og som arrangøren av Hamar Open. Han står fremdeles på skateboard, men presiserer at det blir mest bruk av et longboard.
Men nå er det altså fisking som gjelder. Og satsing på en ny nettside for sportsfiskere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke