22. aug
 
Hamarsingene herjet i Elverum
Melkeveien, Glamstar og Unge Ferrari fikset fest under Volumfestivalen fredag kveld.

Publisert: 20.jun.2015 02:09
Oppdatert: 20.jun.2015 02:09

Det var allikevel hjemmefavorittene i Team Me som sto var kveldens headlinere, og etter fire år ute av festivalen var det en spillesugen gjeng som gikk på scenen. 

Halvveis inn i showet ble konserten ble stoppet av strømmbrudd, men etter en liten stund kom bandet tilbake på scenen med følgende budskap: 

- Vi spiller til sikringsboksen sprenger, fastslo Team Me-gitarist Uno Møller. 

Etter at programmet var ferdigspilt i Elvarheimparken fortsatte festen med musikk fra festivalens ulike klubbscener.

Glamstar består av Sandra Kolstad og Eivind "Sprutbass" Henjum som begge har tilknytning til Hamar. Sammen, og hver for seg har de turnert verden rundt og fylt opp dansegulv i New York, Paris, London og San Francisco, i tillegg til å ha spilt legendariske klubbkonserter på festivaler som Øya, Roskilde, NuMusic, Krems og Slottsfjell. Natt til lørdag sørget de for fest fra scenen på Soundgarden, og det var mange som var tilstede for å være med på laget.

Like etterpå var det Unge Ferrari sin tur til å ta over festen. Hamarsingen blir beskrevet som en av de mest spennende norske nykommerne man bør se opp for i 2015. I løpet av de siste året har han signert platekontrakt med Sony Music, og singelen «Hvis Du Vil»har gått rett hjem hos det norske folk.

Til slutt var det Melkeveien som skulle sørge for å avslutte festivalkvelden med stil, og klokka var langt over leggetid da Hamarbandet  ankom scenen på Elvarheim. Melkeveien er artistnavnet til produsent og artist Kristian Møller Johansen fra Hamar, og med seg på scenen har han sine faste følgesvenner John Birkeland Hansen på trommer og Embret Johnsen på tangenter. Trioen fra Hamar har allerede tatt publikum med storm, både i Oslo og i Hamar, og natt til lørdag var det Elverumspublikumet som lot seg imponere.

Se bilder fra Volumfestivalen øverst i saken.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke