25. aug
 
Hanne Boel strålte på Gregers
Den danske sangstjernen imponerte hamarpublikummet.

Publisert: 17.mar.2013 07:57
Oppdatert: -

Det var god stemning på Gregers lørdag kveld. På scenen sto nemlig selveste Hanne Boel, og den danske sangstjernen strålte foran de rundt 320 publikummerne som hadde tatt turen.

Konserten startet på en måte som virkelig satte standarden for det som senere skulle skje. Boel entret scenen og begynte å synge i ensom majestet. På det tidspunktet sto publikummerne egentlig båre og måpte. Derfra og ut, var det moro på Gregers.

Med et fjellstøtt band i ryggen, fikk den danske artisten full frihet til å gjøre det hun kan best. I løpet av konserten fikk publikummerne blant annet høre ”Dont Know Much About Love”, ”Black Wolf”, ”Talk It Out”, ”(I Wanna) Make Love To You” og ”Light In Your Heart”.

Konsertprogrammet inneholdt både gamle og nye låter, og når publikummerne fikk summet seg etter konserten, var stemningen på topp.

- En veldig god konsert med gode musikere og en herlig sangartist. Også er det jo strålende stemning her, sier Oddvar Johansen.

Han har tatt turen fra Lillestrøm for å tilbringe en helaften med venner på Hamar, og da finnes det ikke noe bedre sted å være enn på konsert. En av Johansens venner var Marianne Kristoffersen, og også hun var overbegeistret etter konserten.

- Dette var veldig bra. Starten på konserten var helt magisk. Da ble jeg egentlig stående helt stum, og etter hvert så begynte faktisk tårene å trille, sier Kristoffersen.

Hun var slettes ikke alene, for det var stappfullt på Gregers denne kvelden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke