19. aug
 
Tre andre favorittsteder for Hanne Lillebo
Det er ikke bare i Skappels gate 2 forfatter Hanne Lillebo trives.

Publisert: 11.des.2016 08:46
Oppdatert: 11.des.2016 09:41

1. På Lillebo i Engerdal hvor faren min vokste opp, har jeg tilbrakt ferier helt fra jeg var liten. Jeg ble nært knyttet til Lillebo. Om somrene badet vi i Vurrusjøen, dro på turer og lekte sammen med fettere og kusiner. Det var alltid mange unger på gården, og det skjedde mye. Her hjalp vi til med å hesje høy, hente kyr fra beitet og var med i fjøset. Fremdeles reiser jeg til Lillebo minst en gang i året.

2. Jeg bodde på og like ved St. Hanshaugen i Oslo i mange år i forbindelse med utdannelse og jobb. Her trivdes jeg veldig godt i hyggelige omgivelser med gode nærbutikker og en park jeg brukte mye. Dessuten lå det nært både Blindern og sentrum. Jeg hadde mange fine år her.

3. København er en by jeg har besøkt mange ganger både på ferie og i jobbsammenheng. I forbindelse med Obstfelder-biografien jeg skriver, har jeg brukt mye tid i Det Kongelige Bibliotek og andre arkiver. København er en by jeg liker godt. Byen har mange flotte museer, parker hyggelige kafeer og antikvariater. Det er også en by hvor det bare er herlig å drive rundt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke