Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
21. sep
 
Har alltid fulle hus
Henning Kvitnes og Unni Wilhelmsen skal ha konsert på Herredsvang 30. mars. Da billettene ble lagt ut, ble de utsolgt på under 30 timer – nesten et halvt år før konserten skal finne sted!

Publisert: 05.okt.2016 16:30
Oppdatert: 05.okt.2016 17:06

– Jeg har ikke opplevd maken noen gang. Og det hadde ikke artistene heller, sier Bjørn Inge Sandvold, daglig leder på Herredsvang.

– Det må vel bare bety at dette er artister som treffer veldig godt blant Herredsvangs publikum, sier Sandvold. Det betyr gjerne folk fra 40 og oppover, og som gjerne vil ha en matbit før konserten.

– Vi ser og hører ofte at arrangørene i Hamar sliter med å trekke publikum. Det gjør vi ikke i Romedal, sier Sandvold, som har blitt godt vant med fulle hus.

Og det er vel å merke ikke bare lokalpatriotiske romedøler som slutter opp om det som skjer. Adressene på Billettservice viser ifølge Sandvold at 10 prosent av kjøperne er fra Romedal. Folk kommer fra både Hamar, Ringsaker, Stange og Elverum.

Få billetter igjen

Men det er ikke bare Kvitnes og Wilhelmsen som selger ut. Til julekonserten «Blåtoner» tirsdag 13. desember med Knut Anders Sørum, Nora Jabri og Lewi Bergrud, er det bare få billetter igjen.

6. november blir det årets julebord med Friserte Fruer fra Ringsaker. Også her er det få plasser igjen.

Og 29. oktober kommer Anne Nørdsti hematt til Romedal. Så langt er 250 billetter solgt.

Tar 300

Fullt hus på konsertene betyr 300 publikummere. I tillegg er det tapasbuffé eller annen mat før alle konsertene. Til maten er det rom for 100 personer, forteller Sandvold.

Ved spesielle konserter, som da Finn Kalvik hadde konsert alene, ble det bygd opp en scene midt på gulvet, som da ga plass til 200 tilhørere. Og det ble det.

– Det er klart vi må treffe med artistene, sier Sandvold.

– For konserter i denne klassen koster penger. Det er ingen gullgruve akkurat. Men sammen med maten, klarer vi å gjøre butikk på det. Og jeg slipper de søvnløse nettene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke