26. aug
Friserte Fruer: Fra venstre Torhild Kielland, Grethe Rustad Aarskog, Gerd Elin Borgen, Tove Merethe Mangset og Ragnhild Ellefsæter.Foto: Henrik Langgård
 
Har solgt 1.300 billetter
Fra 1. mai og fram til fredag formiddag har Friserte Fruer allerede solgt 1.300 billetter til høstens forestilling «Nå smeller det».

Publisert: 04.mai.2018 22:23
Oppdatert: 04.mai.2018 22:27

Premieren er ikke før 26. september. Deretter skal det settes opp ikke mindre enn 14 forestillinger i Teatersalen i Brumunddal. Men salget de første dagene tilsier at det blir pågang på billettene i år også.

På alle sine seks foregående show i løpet av de siste tolv årene, har Friserte Fruer vært utsolgt på samtlige forestillinger. Produsent Jan Terje Molstad håper at det samme skal skje i år.

I fjor var det satt opp ti forestillinger. Og hver eneste sitteplass ble utsolgt på forhånd. I år spilles det altså ytterligere fire forestillinger. Det blir over 4.000 publikummere, om alt blir utsolgt som det pleier.

– Men fortsatt er det 2.700 billetter som fortsatt er ledig for dem som vil oppleve Ringsakers nye trekkplaster, sier Jan Terje Molstad.

Masse penger

– Det er klart det er behagelig med en slik start på salget, sier Molstad.

– Men vi må også huske på at det er masse penger som må ut, blant annet til lyd og lys, sier han.

Det har tidligere også vært diskutert om Friserte Fruer skal satse på årlige show, eller fortsette med forestillinger annethvert år. Ifølge Jan Terje Molstad vil det bli enda mer spesielt om de holder fast ved ordningen med å spille annethvert år.

Holter har regien

Nytt av året er det at Lars Erik Holter denne gangen stiller opp som regissør. Men Jan Terje Molstad forteller at det også i år blir et show spekket med sketsjer, sanger og figurer som mange vil kjenne igjen fra hverdagen, enten det er naboen eller en på jobben. Eller kanskje en vil kjenne igjen noe hos seg selv?

– Vi ser at showet vårt har en gjenkjennelig form, uansett hvor folk kommer fra, påpeker fruene i en pressemelding. De kan også fortelle om at publikum fra andre steder ringer og ønsker seg en weekend med show og overnatting.

– Så nå mangler vi bare å få åpnet det lokale hotellet, sier de.

På Ringsakergallaen for året 2016 ble Friserte Fruer tildelt prisen som årets kulturformidlere.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke