19. aug
 
Harmonisk koalisjon
Mange fant vegen til Hedmarksmuseets Aula på Domkirkeodden da Defrost Youth Choir og vokalgruppen Nordic Blue inviterte til Juleskonsert.

Publisert: 15.des.2015 22:46
Oppdatert: 15.des.2015 22:46

Med drøyt 250 publikummere i salen var det trangt om plassen i Hedmarksmuseets Aula da vokalgruppen Nordic Blue og Defrost Youth Choir inviterte til julekonsert. 

- Jeg har hørt de synge tidligere, og jeg visste at dette kom til å låte bra, sier Astrid Oshaug. Hun var på plass sammen med Øyvind Bjørli. Ekteparet hadde tatt turen for å kjøpe ekstrabillett til den allerede utsolgte konserten.

- Heldigvis fant de plass til noen ekstra publikummere, smiler Oshaug. Paret lot seg imponere av både koret og vokalgruppen i løpet av konsertkvelden.

- Åpningsnummeret til Defrost ("Bring me a little water, Silvi av H. Ledbetter red.anm) var veldig flott, men jeg likte også Nordic Blues "Li'l Darling",sier Oshaug.

Begge hadde lagt merke til at kveldens julekonsert inneholdt få julesanger, uten at akkurat det satte noen demper for stemningen.

- Jeg trodde at det skulle være flere julesanger, men dette var veldig flott uansett. Julestemningen tok seg veldig opp etter hvert, sier Bjørli.

 
NORDIC BLUE
DEFROST
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke