22. aug
ÅRETS POPGRUPPE: Team Me, bestående av Synne Øverland Knudsen, Simen Skari, Simen Schikulski Granerud, Marius Drogsås og Uno Møller Christiansen, vant prisen årets popgruppe. FOTO: SCANPIX.
 
Harpa blir dørhåndtak
Team Me ble kåret til årets popgruppe under Spellemanns-utdeling. Den gylne bronseharpa blir dørhåndtak på puben Sound Garden i Elverum.

Publisert: 16.jan.2012 06:27
Oppdatert: -

- Jeg ringte til daglig leder i dag og spurte om de hadde lyst til å lage et dørhåndtak av den. Det er på sin plass at den blir i Elverum, og Sound Garden virket som det riktige valget, sier Marius Drogsås Hagen.
- Vi hadde ikke regnet med å vinne i det hele tatt. Jeg var mest nervøs for all staffasjen rundt med media og rød løper. Det er virkelig ikke meningen å virke utakknemlig, men ærlig talt så var hele greia en veldig rar opplevelse. Vi er virkelig ikke vant til dette, og fikk helt lættis da de ropte oss opp sier Marius, som synes det var rart å plutselig havne i medias rampelys.
- Nachspielet var også helt surrealistisk. Jeg blir fortsatt starstruck hvis jeg ser en Hotel Cæsar-kjendis, og så er man plutselig et av høydepunktene på festen sjøl. Det er veldig rart, gliser Marius.
LEI AV FOKUSET PÅ PLUMBO
Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam i Madcon delte ut prisen for årets hit til Plumbo for låten «Møkkamann». Men da Plumbo-medlemmene skulle opp på scenen for å motta prisen, vitset vokalist Lars Erik Blokkhus om at da han så de to, burde låten fått navnet «Mokkamann». Publikum reagerte med vantro og buet på prisvinnerne.
- Jeg synes det var jævlig idiotisk. Hendelsen har jo tatt fokuset fra selve spellemannsprisen. Og jo mer man snakker om det, jo mer hausser man det opp. Det de gjorde var utrolig usmakelig og unødvendig, men folk greier jo ikke nå å prate om noe annet. Dette skulle jo egentlig være en fest, sier Marius.
TAPTE FOR ALASKA
Team Me utkonkurrerte Eva & The Heartmaker, Katzenjammer, Montèe og Real Ones i kampen om årets popgruppe, men de populære elverumsingene måtte dessverre se seg slått av Jonas Alaska i kampen om årets nykommerprisen, og Gramo-stipendet på to hundre tusen kroner.
- Jeg har vanskelig for å se på musikk som en konkurranse. Det hadde blitt litt for dumt om vi skulle være bitre over å ha tapt nykommerprisen når vi ble vinneren av popprisen. Jonas er en god kompis, og prisen er vel fortjent. Jeg elsker jo skiva hans, sier Marius.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke