24. aug
UTSOLGT: Beth Hart på Gregers 24. november. Foto: Christian Bergheim
 
Hart utsolgt - igjen
Beth Hart til Gregers 23. november. Konserten ble utsolgt i løpet av fredag formiddag.

Publisert: 18.aug.2017 11:38
Oppdatert: 18.aug.2017 11:48

Beth Hart opptrådde på Gregers allerede i desember 2010. Konsertens hundre billetter ble den gang solgt ut på nitti sekunder. 

23. november er hun tilbake på Gregers. Denne gang ble 400 billetter lagt ut for salg. Billettene var tilgjengelig fredag morgen, og før lunsj var konserten utsolgt.

Konserten i desember 2010 ble omtalt som legendarisk. Anmelder i Hamar Arbeiderblad, Svein Erik Løberg skrev den gang: "Beth Harts konsert vil antakelig bli en legendarisk konsert på linje med DumDum Boys opptreden på gamle Barack på 1980-tallet, hvor det også var rundt hundre tilstede - men med årene virket det som hele byen var tilstede."

Det var plass til kun hundre på gamle Gregers ved Tinghuset i 2010. Nå er det plass til 400, og konserten ble utsolgt i løpet av kort tid. Igjen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke