25. aug
Adsecula: Rocket opp Ottestad ungdomshus fredag kveld.
 
Heavy hamring i ungdomshuset
Stange-bandet Adsecula og brødrene i The Rottentotts fra Tangen, hamret løs på heavy vis i Ottestad ungdomshus på fredag.

Publisert: 18.jan.2019 21:31
Oppdatert: 19.jan.2019 17:04

Fredag kveld var det full guffe og harde takter på Ottestad ungdomshus. På menyen for kvelden sto nemlig både «The Rottentotts» fra Tangen, som oppvarmingsband og «Adsecula» fra Stange etterpå.

Det går ikke stille hen.

– Er dere klare for liv her? skriker Henrik Langgård i Adsecula fra scenen.

Tilskuerne på ungdomshuset slang med håret og rocket løs til metalmusikken.

Badnet spilte sine egne låter, både gamle og nye.

Litt cover ble det også fredag kveld. «Paranoid» av Black Sabbath ljomet i lokalet.

Man fikk et roligere balladeparti i Adseculas nye «Change Only Comes», men ellers var det soleklart hæla i taket, slik det ofte blir når både The Rottentotts og Adsecula hamrer løs heavy.

– Vi spilte 6–7 låter før Adsecula. Det var artig og publikum var skikkelig med, forteller Antonio-Corrado Koslowski i The Rottentotts.

– Det er heller ikke første gang vi spiller med Adsecula, eller på Ottestad ungdomshus, fortsetter 13-åringen i metalband.

– Dette er en bra scene. Ottestad ungdomshus har profesjonelt opplegg, konkluderer han, imens det dundrer i Adsecula-uvær inne i salen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke