24. aug
FOTO: GISLE BJØRNEBY
 
Heddapris til Ågot Sendstad
Heddaprisen som «beste kvinnelige medspiller» gikk til Ågot Sendstad fra Nes, da prisene ble delt ut søndag kveld.

Publisert: 17.jun.2018 20:15
Oppdatert: 17.jun.2018 20:15

Ågot Sendstad fikk prisen for flere roller i «Engler i Amerika» av Tony Kushner, med regi Marit Moum Aune, på  Nationaltheatret.

Det var siste års beste oppsetninger og utøvere innen teater og scenekunst som ble premiert på Det Norske Teateret søndag kveld.

Beste mannlige hovedrolle gikk til Hermann Sabado for rollen som Prior Walter i «Engler i Amerika» på Nationaltheatret – samme stykke som Ågot Sendstad fikk sin pris for.

I klassen beste kvinnelige medspiller var i tillegg til Ågot Sendstad følgende nominert: Ingebjørg Kosmo for rollen som abbedissen i «The Sound of Music» på Hålogaland Teater og Anne Krigsvoll for rollen som Astrid C og flere i «Personer, steder og ting» på Nationaltheatret. Men det var altså Sendstad som tok prisen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke