19. aug
Tre hedmarkinger: Den månedslange innspillingen av 71°Nord, som skal vises på TVNorge våren 2012, pågår nå i Oppdal. Med elverumsingen og tidligere proff- og landslagsspiller i fotball, Stig Inge Bjørnebye, vangsokningen og trompetist Ole Edvard Antonsen
 
Hedmarkinger i 71°N
Hedmarkingene Phung Hang, Stig Inge Bjørnebye og Ole Edvard Antonsen skal alle kjemper nå om å bli Norges tøffeste kjendis i 71°Nord.

Publisert: 21.sep.2011 07:27
Oppdatert: -

Hedmarkingene Phung Hang, Stig Inge Bjørnebye og Ole Edvard Antonsen skal alle kjemper nå om å bli Norges tøffeste kjendis i 71°Nord.
Opptakene startet 7. september og akkurat nå befinner kjendisene seg i Oppdal. Hva de gjør er selvfølgelig strengt hemmelig, men programleder Tom Stiansen røper at kjendisene har vært satt på mange beinharde prøver de to siste ukene.
- De har trosset snøstorm og minusgrader, og blitt dyttet langt utenfor komfortsonen sin. Det har vært mye grining. sier programleder Tom Stiansen.
71° Nord-Norges tøffeste kjendis ble i 2010 vunnet av Harald Martin Brattbakk. Den første sesongen hadde 406 000 seere i snitt. I sesong to, våren 2011, var det 375 000 seere som fulgte Pål Anders Ullevålseter på veg til toppen. Programleder Stiansen lover at seerne også kommende sesong vil få se helt nye sider ved kjendisene.
- Årets deltakere må bite tennene hardt sammen. I tillegg til kraftanstrengelsene, vil de bli konfrontert med fobiene sine, og de må hele vegen bryte nye barrierer. Samholdet så langt har vært sterkt, og jeg er spent på hvordan konstellasjonene utvikler seg, sier programleder Stiansen.
Brumunddøl og musiker Phung Hang, som du sist så som programleder for Kjærlighetshagen på NRK, har byttet ut spade og gummistøvler med regntøy og tursekk. Hun hadde hektiske dager før ekspedisjonen startet, og hadde ikke tid til å legge seg i hardtrening. Forberedelsene besto i å se på mailen fra TVNorge da hun skulle pakke sekken. Phung beskriver seg som «overhodet ingen friskus som går tur hver søndag», og hun har faktisk ikke trent på ett år.
- Jeg møtte opp med blanke ark, men formen har heldigvis overrasket meg veldig positivt, ler Phung.
Hun er typen som helst sitter under et pledd på sofaen når det regner. Nå har hun gått på tur i tolv-tretten timer sammenhengende i øsepøsende regnvær, med en tung sekk på ryggen.
- Jeg syntes det var artig å bli spurt om jeg ville være med på 71° nord, men etter å ha gått oppover en hel dag, med mange kilo på ryggen, spurte jeg produsenten hvorfor han i alle dager hadde spurt meg om å bli med. Jeg visste overhodet ikke hva jeg takket ja til, og må innrømme at jeg var glad da jeg kom i mål og fortsatt pustet, sier Phung.
- Hvor sliten var du på en skala fra null til ti?
- Tjue!
Om formen ikke er på topp, håper Phung at hennes gode humør og positive innstilling skal få laget hennes opp og fram.
- Når man er sliten, blir psyken ekstra viktig. Jeg ler av meg selv når ting blir idiotisk tungt, og håper jo at dette også kan få de andre i godt humør. Dessuten er jeg veldig sta. Har jeg bestemt meg for å fullføre, og ikke sinke laget, så gjør mitt beste, sier Phung.
To uker i frisk luft har gjort Phung mer glad i naturen. Hun har også rukket å bli glad i de andre deltakerne.
- Når jeg har sett på realityshow før, synes jeg det er så teit at «alle» blir glad i hverandre etter kort tid - og nå sier jeg det samme selv. Vi har det veldig bra sammen, støtter og tar oss av hverandre. Spesielt vi som er fra Hedmark da; Stig Inge og Ole Edvard. Sistnevnte sa at han måtte begynne å tala bredt nå som han hadde blitt kjent med mej, sier Phung.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke