26. aug
NOMINERT: Simen Prestaasen og Marius Huse fra Vallset er nominert til Gullkroken.
FOTO: MARIUS HUSE.
 
Hedmarkinger nominert til Gullkroken
Tørrfluefiskere fra Vallset nominert til Gullkroken.

Publisert: 28.nov.2014 12:08
Oppdatert: 28.nov.2014 13:07

6 . desember er det klart for norske sportsfiskeres egen prisutdeling i Christiania Teater i Oslo. En gjeng tørrfluefiskere fra Hedmark er nominert. 

Simen Prestaasen og Marius Huse fra Vallset og kameratene deres er nominert i klassen «Årets film/filmklipp» med filmen «TØRT – Island Pilot». 

«Tørt» er en gjeng unggutter som i fiskemiljøet er kjent for å lage film fra sine fisketurer, og de har til og med sin egen lille kleskolleksjon.

Filmen de er nominert for er egentlig et prosjekt på fire episoder fra Island, hvor gutta jager stor ørret med tørrflue – og de selvsagt lykkes: «Er du skjelven, Bernt?», «Jeg må ha noe beroligende…».

Stilig er det også at de har fått hjelp av supergruppa «Team Me», som sammen med Einar Kjensmo Fuglerud, står for musikken. 

I fjor laget de «langfilmen» «Tørt 2013», hvor de testet fiske på forskjellige steder på Østlandet.

Se video her!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke